Kom, kom december månad!

Under den här dagen har jag, julpyntat, julshoppat, spelat monopol och förlorat (igen), och sitter nu här med Linda med två bärbara datorer. Mysigt säger jag. Åh vad jag vill ha december månad nu! När det väl blivit december då kommer det gå snabbt till jul! Men herregud, det var ju nyss sommar..? Hinner inte med längre. Imorgon är det ju första advent. Asså hjälp, det känns som om det är jul imorgon, men nej, det är det ju inte! Så nej, nu ska jag inte tänka så. Men iiiih! Jag vill ha jul!!


Kommentarer
Postat av: linda

SVAR: tack :D

Vad gulligt :D

2009-11-29 @ 20:53:01
URL: http://lindsaystyle.blogg.se/
Postat av: Alicia

sv: jaha här kommer konstiga fredrika och tar igen allt hon missat i min blogg märker man (: typ 42357674 kommentarer... SUCK hahaha..

svar 1: jag kommer också ihåg den dagen de var roligt hejdå :D

svar 2. remember jame hejdå

svar 3: jag tänker på inget.. det var en text bara :D jag tänker på massa gerjer vetu:D:D:D vad tänker du på då? MI ? es muy genante :$ !nos vemos!

2009-11-30 @ 20:18:09
URL: http://speeechless.blogg.se/
Postat av: Alicia

Glömde svara på en ''fråga'' :)

SV: Men fredrika, erkänn att Twilight är bättre än New moon? Asså tänk, baseball scenen, ÅHHHh lyssnar på en läskig låt nu.. den där läskiga när edward följer me bella upp i skogen :O:O:O men jag gillar mer twilight, för då var jag ju beroende och new moon va inte beroendeframkallande :( som jag hade ''hoppats''.. fast jacob var ju snygg.. men ändå (:

2009-11-30 @ 20:23:56
URL: http://speeechless.blogg.se/
Postat av: linda

DU FREDRIKA HUR GICK DET MED ETT INLÄGG VARNDA DAG :@ ?

2009-12-01 @ 21:22:57
URL: http://lindsaystyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0